Designstudio
De Designstudio van C’est la vie Woon- en Bouwadvies heeft een ruime ervaring in het verzorgen van bouwtekeningen, impressies en visualisaties. Dit doen wij voor onder anderen projectontwikkelaars, makelaars en particulieren. 

Soorten tekenwerk

Bouwtekeningen
Wij vervaardigen bouwtekeningen van zowel nieuw- als bestaande bouw voor bedrijven en particulieren. Deze (bestek)tekeningen zijn onder meer geschikt voor het aanvragen van bouwvergunningen. Met inmiddels meer dan 300 gerealiseerde verbouwingsprojecten in binnen- en buitenland beschikken wij over ruime ervaring en expertise.

Impressies en visualisaties
Onze impressies en visualisaties geven een overzichtelijke 3D-indruk van nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en interieurs. Hiermee kunnen de mogelijkheden van een pand duidelijk worden weergegeven. De tekeningen worden onder meer gebruikt door projectontwikkelaars en makelaars voor de verkoop van bedrijfspanden. maar ook door particulieren voor woningverkopen.

Floorplanner
De zogenaamde Floorplanner-tekeningen worden gebruikt door makelaars voor plaatsing op www.funda.nl. Het grote voordeel van dergelijke tekeningen is dat een potentiële koper een betere indruk krijgt van het vastgoed, en dat een hoge vindbaarheid op FUNDA gerealiseerd kan worden.

Wij verzorgen zowel het inmeten als uitwerken, en leveren met de 3D-tekening tevens een 2D-tekening.

Fotografie
C’est la vie Woon- en Bouwadvies verzorgt ook vastgoedfotografie voor gebruik als promotiemateriaal in zowel gedrukte als digitale media, om zo de verkoop van uw pand te stimuleren. Wij werken hiervoor samen met professionele vastgoedfotografen.