Bouwtekeningen

Wij maken bouwtekeningen van zowel nieuw- als bestaande bouw voor bedrijven en particulieren. Deze (bestek-)tekeningen zijn o.a. geschikt voor het aanvragen van bouwvergunningen. Met meer als 300 getekende verbouwingen beschikken we hierin over ruime ervaring en expertise. Splitsingstekeningen voor Vereniging van Eigenaren behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Impressies/visualisaties 2D en 3D

Onze impressies en visualisaties geven een overzichtelijke 3D indruk van nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en interieurs. Hiermee kunnen de mogelijkheden van een pand duidelijk worden weergegeven. Deze tekeningen worden onder meer gebruikt door bedrijven als projectontwikkelaars en makelaars voor de verkoop van bedrijfspanden of woningen, maar ook door particulieren voor woningverkoop.

Floorplanner

De Floorplanner-tekeningen worden gebruikt door makelaars voor plaatsing op verkoopsites. Het grote voordeel van dergelijke plattegronden is dat een potentiële koper meteen een goede indruk krijgt van het vastgoed. Wij verzorgen zowel het inmeten van de woning ter plaatse als de digitale uitwerking ervan.

Vergunningen

Door onze jarenlange ervaring in de wereld van verbouwingen en beheer kunnen wij u goed adviseren en begeleiden in het aanvragen van bouwvergunningen. Wij kunnen alle type vergunningen voor u realsieren, zowel verbouw als nieuwbouw.